Welcome to Blogrankers.com
 

  

VÄLJ LAND

 - USA
 - UK
 - Sverige
 - China

 

TIPS

 - Tjäna Pengar
 - HTML Kod Hjälp
 - FAQ

 

KATEGORIER

 - Alla Bloggar
 - Allmänt
 - Data/IT
 - Ekonomi
 - Film/TV
 - Filosofi/Religion
 - Foto Bloggar
 - Hälsa
 - Konst/Kultur
 - Mat/Dryck
 - Mitt Liv
 - Motor
 - Musik
 - Nyheter
 - Nöjen
 - Politik
 - Resor
 - Sex/Samlevnad
 - Sport
 - Vetenskap

Hur kan jag tjäna pengar på min blogg?

 

Vissa bloggare författar sina bloggar som terapi. Vissa bloggar för att det tröttnat på något som pågår i samhället. Andra bloggare skriver för att marknadsföra sig själv. Bloggandet har många olika aspekter.

Tusentals bloggare lägger idag upp Google annonser för att tjäna lite extra pengar på sin blogg, men det kan vara svårt att tjäna större summor med endast Google annonser. Det finns dock idag flera bloggare som lever på att blogga.

Visste ni, förresten, att bloggen Manolo.se blev uppköpt av Sydsvenska Dagbladet. Det var det första uppköpet av en blogg här i Sverige. Ingen summa angavs men vi kan nog utgå ifrån att manolo.se gick för en betydande summa.

Det går alltså att tjäna pengar på bloggar men hur tjänar man pengar på sitt bloggande om man inte vill förstöra sin layout med fula Google annonser?

I Sverige finns flera affiliatenätverk. Ett affiliatenätverk fungerar på så sätt att en blogg, till exempel, lägger upp annonser för Nokia i form av banners. Om någon sedan klickar på bloggens Nokia banner och köper en telefon så får bloggen en kommission av Nokia. Det kan vara 10 procent av köpet eller en fast summa.

Klicka på någon av de banners som ligger nedan, och starta ett konto, sen är det bara välja och vraka mellan de olika annonserna.

Lycka till!

Tradedoubler:

Double:

Zanox:

www.zanox.us

Overture:

Vill man sprida sin blogg till fler användare kan man köpa sökord på till exempel Overture.

Varje klick kostar minst 0.15 Euros så det är inte billigt. Google är lite billigare men det blir dyrt i längden. Vill man snabbt få många läsare så kan det dock vara värt att lägga lite pengar på en kampanj. Just nu bjuder Overture på 500 Fria Klicks. Annars går det lika bra att anmäla sig till BlogRankers.com. Vi gör allt för att marknadsföra din blogg.