Tillbaka < > Nâsta
  none

Amanda Berg

September 26th, 2007

Amanda Berg

Intervjuv
KORTFAKTA:
Min blogg: Amanda Berg
Ålder: 18 år
Bor: Smögen/Kungshamn.
Favoritblogg: http://linnasplund.blogg.se
Favorit uttryck: Carpe Diem
INTERVJU:


När började du att blogga?
Januari 2007
Varför bloggar du?
För jag tycker det är kul såklart, man kommer i kontakt med många härliga människor som delar samma intresse som man själv.
Vad handlar din blogg om?
Mode i största allmänhet, men också lite annat smått och gott så som sminktips, teknikprylar och jag skriven även lite mer personliga inlägg. En salig blandning av det mesta kan man säga!
Hur ofta skriver du i din blogg?
Oftast 2-4 gånger om dagen.
Hur många besökare har du per dag?
ca 3500.
Hur mycket tid lägger du ner på din blogg?
Ganska mycket, jag vill ju att den skall vara så snygg och välskriven som möjligt, då krävs det lite tid. Så i alla fall några timmar om dagen.
Vad är målet med din blogg?
Jag har inte något direkt mål, men jag tänker fortsätta som jag gör och hoppas på att kanske ännu fler skall fatta tycke för bloggen, det är kul att få bekräftelse och beröm för det man gör, även om man allra mest gör det för sin egen skull och för att det är roligt.
Tjänar du pengar på din blogg? Hur?
Just nu tjänar jag bara en liten struntsumma på några annonsintäkter, men jag hoppas kunna få ihop lite fler slantar framåt hösten.
Om du skulle ge ett råd till en ny bloggare?
Kör din egen grej! Försök skilja dig från mängden, då blir du mer intressant. Det finns så fruktansvärt många bloggar (särskilt om mode) som alla är väldigt lika, dom blir inte intressanta eftersom alla skriver om samma saker. Ett annat tips är att lägga ner mycket tid på design och bilder. Har du fina bilder dras folk till din blogg. Dålig bildkvalité och mörka tex. outfit bilder där man inte ser ett smack är något av det värsta jag vet – sådana bloggar återvänder jag sällan till.
Något om dig som vi inte visste från att läst din blogg?
Oj shit, vad svårt. Jag har skrivit om så mycket så det känns redan som att jag skrivit om allt. Skulle väl kanske vara att jag haft ponny och tävlat en massa i hoppning, kanske inte något man kan tro. Det har nog nämnts, men det är nog ingenting som framgått särskilt tydligt.

  Tillbaka < > Nâsta